Terapia Bowen (bowtech) este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare existente in lume. Aceasta terapie se bazeaza pe teoria conform careia, prin relaxarea totala a corpului, urmata de miscarile asupra fasciei, tendoanelor si muschilor, se activeaza abilitatea proprie organismului de a se vindeca.

Aceasta tehnica de reechilibrare, foarte delicata si deloc invaziva, are meritul de a genera efecte profunde de normalizare functionala la nivel fizic si psihic.

Oricine poate beneficia de rezultatele terapiei Bowen – copii, adulti, femei insarcinate, sportivi, etc. Aceasta terapie complementara putand insoti cu succes tratamentul alopat, atunci cand e cazul.
Este o terapie holistica, adresandu-se intregului corp, echilibrandu-l din punct de vedere fizic, psihic si energetic.

Este o terapie noninvaziva, fara contraindicatii sau reactii adverse.

Terapia Bowen permite corpului dvs. sa realizeze in ritmul sau propriu insanatosirea, iar terapeutul isi adapteaza constant tratamentul in functie de evolutia dvs.

Intotdeauna veti veni cu placere la o sedinta de terapie, caci de fiecare data corpul dvs. va intra intr-o profunda stare de relaxare, eliminand stresul – inamicul tacut din spatele atator boli ale vietii moderne – si initiind procesul de autovindecare.

Cand ne vom cunoaste personal, in cadrul cabinetului de terapie Bowen, vom avea intai o discutie in care veti detalia problemele dvs. de sanatate si vi se va intocmi o fisa, toate acestea intr-o atmosfera calda si prietenoasa. In cazul in care aveti deja diagnosticul unui medic sau rezultatele unor analize de laborator, retete, rezultate ale altor investigatii clinice, aduceti-le la cabinet – adica istoricul medical al problemelor dvs. Acest lucru este necesar deoarece, bowtech este o terapie complementara, deci nu exclude tratamentul medical, ci dimpotriva, il poate insoti cu succes.

Terapia Bowen este foarte eficienta intr-o multitudine de afectiuni, intre care enumeram doar cateva:

– Probleme scheleto-musculare și articulare (accidentări sportive, sciatică, umăr înțepenit, probleme la genunchi, luxații ale gleznei, restricție de mișcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale, etc);

– Afecțiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliară, stomac și intestine, etc);

– Infertilitate, chisturi ovariene și fibroame uterine;

– Dezechilibre hormonale și emoționale;

– Stres și oboseală cronică;

– Migrene și dureri de cap;

– Afecțiuni respiratorii, bronșite și astm;

– Boli ale sistemului imunitar;

– Sechele după accidente vasculare;

– Alergii, rinite;

– Enuresis (incontinență nocturnă la copii);

– Afecțiuni neurologice; și multe altele.

Este important de stiut ca, acolo unde nu se poate vindeca, terapia bowtech amelioreaza semnificativ starea de sanatate si ca, indiferent de motivul pentru care alegeti aceasta terapie, beneficiile se vor adresa intregului dvs. organism, reechilibrandu-l. Calitatea vietii se imbunatateste considerabil!

Ca sa puteti aprecia corect eficienta acestei terapii, trebuie sa stiti ca in Australia (tara de provenienta) bowtech-ul este o terapie inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate.

Desigur, oricate informatii ati primi despre terapia Bowen, nimic nu se compara cu o sedinta de terapie in urma careia veti intelege ce ii motiveaza pe aceia care deja s-au vindecat, sa revina, la intervale mai mari, pentru tratamente preventive si de ce multe persoane sanatoase prefera o sedinta de terapie Bowen. Efectul de relaxare este profund, cu o durata mare in timp si cu beneficii multiple pentru organism.

„Ma simt onorata de-a fi avut sansa sa invat aceasta terapie, asa cum ma simt onorata ori de cate ori reusesc sa-i ajut pe altii sa revina la echilibru, pentru ca sanatatea lor imi reconfirma sensul efortului de-a incerca sa ma ridic la inaltimea darului facut de Tom Bowen oamenilor”.
Liana Bratu – terapeut Bowen