Servicii și tratamente de înfrumusețare

Atelier de frumusete - Centrul Meraki

Centrul Meraki promovează conceptul de „Atelier de frumusețe” într-o locație aparte, cu prețuri accesibile. Oferim atât servicii întâlnite în saloanele de înfrumusețare, cât și multe alte servicii și tratamente, în exclusivitate, în județul Vâlcea.

Cu o atmosferă primitoare si relaxantă, care te face să te simți ca acasă, fiecare cameră are un miros aparte datorită parfumurilor și esențelor.

Coafor

coafat nasa Valcea

Dacă doriți o schimbare de look, specialiștii noștri vă pot ajuta.

Oferim servicii de coafură, spălare BIO, vopsit BIO. Tot în cadrul Centrului Meraki, oferim si servicii de frizerie pentru copii si bărbați, inclusiv servicii pentru îngrijirea bărbii și vopsirea parului, cu vopsele concepute special pentru bărbați.

Lista completă a serviciilor și a prețurilor practicate de salonul nostru o găsiți aici.

De asemenea, oferim servicii (coafor, machiaj, manichiură, etc.) pentru evenimente speciale: nunți, botezuri, majorate, etc., la prețuri speciale.

Bronzare Organică

Solar Bronzare Organica Centrul Meraki 1

Centrul Meraki, vă recomandă o procedură revoluționară de bronzare: „Bronzul organic”. Fără a prezenta pericole pentru sănătatea dumneavoastră, în numai cinci minute pielea este bronzată uniform.

Soluțiile folosite în centrul nostru sunt de cea mai bună calitate. Pielea rămâne uniformă, fără a păta hainele.

Această metodă este și un tratament anti-aging, deoarece soluția folosită în centrul nostru conține acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si mușețel, benefice reîntineririi și hidratării pielii.

Machiaj

machiaj profesional

Oferta noastră, cu servicii de machiaj profesional, include atât machiajul de zi cât și machiajul de seară. Produsele folosite sunt profesionale, certificate.

Machiaj pentru mirese

Este important ca mireasa să arate perfect în ziua nunții. De aceea folosim produse de machiaj profesionale care rezistă toată ziua și toată noaptea.

Manichiură & Pedichiură

manichiura

Mâinile, în special unghiile îngrijite, sunt cartea de vizită a oricărei persoane, așa că am adus in centrul nostru produsele necesare pentru a ne răsfăța clienții! O manichiură trebuie să fie frumoasă, rezistentă, ușor de purtat, perfectă.

Când vine vorba de frumusețea mâinilor nu face compromisuri! Alege calitatea!

Un tehnician profesionist de unghii vă oferă consultanță, în cadrul centrului nostru, pentru o manichiură de invidiat.

Cosmetică

cosmetica

Specialiștii Centrului Meraki oferă servicii de cosmetică profesionale și tratamente care pun în evidență frumusețea naturală. Serviciile noastre cuprind tratamente de hidratare, anti-acnee, anti-age, tratamente de remodelare facială și cromoterapie.

Dermopigmentare

dermopigmentare

Dermopigmentarea nu este doar o schimbare de aspect, ci o procedură complexă care implică o responsabilitate majoră a tehnicianului în raport cu sănătatea clientului. Tehnicianul dermopigmentist trebuie să cunoască și să respecte un protocol medical riguros pentru a asigura atât sănătatea clientului cât și sănătatea personală.

La Centrul Meraki acordăm maximă atenție igienei. Folosim consumabile sterile și de unică folosință!

Epilat

epilare picioare

Epilarea a devenit, atât pentru femei cât și pentru bărbați, o necesitate. Fie că vorbim de axilă, mustață, brațe, inghinal sau fese, epilatul nu este cea mai plăcută sesiune de cosmetică. În cadrul Centrului Meraki folosim ceară.

La Centrul Meraki, ceara nu se decantează și nu se refolosește.

Mezoterapie & Microneedling

mezoterapie aplicare tratament cocktail

Tratamentul facial Microneedling este procedura de rejuvenare facială și regenerare a pielii, minim invazivă. Aceasta implică utilizarea unui dispozitiv medical, în forma unui stilou cu microace, de unică folosință.

Mezoterapia cu microace este o metodă nechirurgicală de înfrumusețare a pielii, care netezește, luminează și redă aspectul tânăr al tenului.

Procedura constă în crearea de microcanale în piele, dincolo de epiderm, ceea ce permite stimularea celulelor dermice și activarea sintezei naturale a fibrelor de colagen și elastină, precum și regenerarea celulară accelerată.

Mezoterapia cu microace îmbunătățește vizibil aspectul:

  • Ridurilor fine de expresie
  • Cicatricilor post-acneice
  • Cicatricilor chirurgicale
  • Cicatricilor post-arsuri
  • Vergeturilor
  • Petelor pigmentare
  • Porilor dilatați
  • Tenului neuniform, tern, șters, obosit, uscat

Sunt indicate între 2 – 4 ședințe, în funcție de problema tratată și severitatea ei, izolat sau complementar altor proceduri – microdermabraziune, peeling chimic, tratament medical local sau sistemic.

Mezoterapia este o procedură sigură!

Tratamentul este puțin invaziv, nedureros, adaptat inclusiv tenurilor sensibile. Pentru înlăturarea oricărui disconfort se folosește un produs cu efect anestezic, aplicat local, cu o jumătate de oră înaintea procedurii propriu-zise. Nu există contraindicații și nici efecte secundare.

Perioada de recuperare este de 24 de ore, timp în care poate persista o ușoară roșeață a pielii. Se vor aplica produse calmante, cicatrizante și se poate folosi machiaj de acoperire.

Pentru a obține rezultate de durată și a preveni recidivele, este obligatoriu și un tratament de întreținere adecvat, la domiciliu.

Masaj & Remodelare Corporală

masaj anticelulitic cu bete de bambus

Masajul revitalizează trupul și stimulează organismul să își recapete rapid energia și echilibrul. Fie că vorbim de un masaj de stimulare, un masaj anticelulitic sau pur și simplu despre un masaj de relaxare, vă garantăm că la Centrul Meraki îți vei regăsi starea de bine dupa oricare dintre ședințe.

Tot la centrul nostru oferim și masaj cu bețe de bambus. Acesta are o multitudine de beneficii printre care amintim reducerea circumferinței zonelor tratate (abdomen, fese, coapse, picioare, brațe), eliminarea celulitei, stimularea sistemului limfatic, stimularea sistemului circulator și nu în ultimul rând, revitalizarea întregului organism.

Masajul cu bambus este mai profund decât un masaj anticelulitic și de remodelare corporală. Acesta însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare. Masajul cu bețe de bambus revitalizează organismul și redă starea generală de bine.

Extensii gene

extensii gene

De ce să optezi pentru un brand de lux, în alegerea extensiilor de gene?

Deoarece adezivul este realizat la cele mai înalte standarde medicale, flexibil, confort maxim, fără 48 de ore timp de întărire, nu ustură, nu irită, nu deteriorează genele naturale. Deține certificat internațional de calitate!

Pentru un look cât mai natural, am ales calitatea!