Centrul Meraki va recomanda o procedura revolutionara de bronzare „Bronzarea organica”. Acesta metoda de bronzare nu prezinta pericole pentru sanatatea dumneavoastra si in numai 5 minute pielea este bronzata uniform, fara nici un fel de contraindicatii!

Solutiile folosite in centrul nostru sunt de cea mai buna calitate, pielea ramanand uniforma si uscata, adeptii acestei metode se pot imbraca fara a se teme ca hainele vor fi patate. Mai mult, aceasta metoda este si un tratament anti-aging, deoarece solutia folosita in centrul nostru este certificata si are un continut bogat in acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si musetel, benefice reintineririi si hidratarii pielii.

procedura bronzare organicaprocedura bronzare organica dupa aplicare

Potrivit specialistilor, bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de colorare a pielii, realizat numai in saloane profesionale, prin care se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, solutia organica pe baza de DHA – cel mai eficient ingredient in bronzarea artificiala. „DHA este practiv un ketozahar care interactioneaza cu celulele de la suprafata epidermei. Aceasta solutie interactioneaza doar cu primul strat al pielii, care oricum dispare in cel mult noua zile”, explica specialistul.

Peelingul este esential pentru mentinerea bronzului!

Metoda poate fi utilizata atat de femei, cat si de barbati. „Datorita solutiei care patrunde doar in primul strat al pielii, bronzul poate fi incercat si de femeile insarciante”, sustine managerul centrului.

Pentru obtinerea unui bronz care sa dureze intre 8 si 12 zile se recomanda un peeling cu 24 de ore inainte de bronzul organic. „In caz contrar culoarea va disparea mai repede”, argumenteaza specialistul.

Terapeutii promit ca nuanta se va intensifica pe parcursul a opt ore. „Persoanele cu tenul deschis vor beneficia de o nuanta precum mierea, iar cele cu un ten mai inchis vor avea un bronz asemeni coajei de nuca”.

bronzare organica

Solicita programare pentru bronzare organica