Sambata, 11 mai, la Centrul Meraki a fost alaturi de noi Adrian Henciu (trainer si hairdresser) pentru a prezenta produsele IdHair. Una dintre provacarile din cadrul Atelierului de Frumusete a fost obtinerea unui blond cat mai rece, fara alte nuante si FARA a folosi decolorant.

blond rece IdHair inainteblond rece cu Adrian Henciu 2

In imaginile de mai jos se vede parul de la care am pornit: un par cu nuante portocalii, galben pui. In imagini se vede si radacina inchisa la culoare. Cea mai buna optiune pentru a obtine un blond cat mai rece si pentru a scapa de nuantele portocalii este consultarea unui stilist. Alaturi de noi, la Centrul Meraki, a fost Adrian Henciu care dupa analiza parului si a scalpului a conceput formula pentru a obtine un blond cat mai rece, natural, doar cu ajutorul vopselei, fara a apela la decolorant.

Adrian Henciu IdHAIR 1

A urmat aplicarea formulei de vopsea IdHAIR la radacina, in mese cat mai subtiri.

Am continuat cu aplicarea vopselei pe intreaga lungime a parului. Dupa inca aproximativ 15 minute, am spalat parul cu sampon pentru par vopsit IdHAIR si masca de par IdHAIR. Toate produsele folosite sunt produse profesionale, special concepute pentru saloanele de infrumusetare.

… a urmat aranjarea parului si tunderea varfurilor …

REZULTATUL

blond rece